top of page

Wellness Center Maassluis overgenomen

Bijgewerkt op: 5 feb. 2022

Beste leden en niet-leden,


Zoals jullie wellicht hebben vernomen is Wellness Center Maassluis vanaf dinsdag 28 september jl. overgenomen en maken wij een doorstart. In deze brief willen wij jullie graag voorstellen aan de nieuwe eigenaar:


“Mijn naam is Petros Keltonian en ik ben inmiddels ruim 4 jaar werkzaam bij Wellness Center Maassluis als Personal Trainer en instructeur. Van jongs af aan ben ik altijd met sporten bezig geweest, waarna ik ook in verschillende sportbranches heb gewerkt. Sporten is mijn passie en ik help graag mensen om de algemene gezondheid en fitheid te verbeteren. Afgelopen week kreeg ik de mogelijkheid om een doorstart te maken met Wellness Center Maassluis. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen! Doordat ik al vele jaren werkzaam ben in de sportbranche en daarnaast ook vele andere sportscholen ken, heb ik mijn eigen inzichten en ideeën ontwikkeld. Samen met het huidige personeel wil ik binnen Wellness Center Maassluis een aantal veranderingen doorvoeren om uw sporturen nog effectiever, maar vooral ook nog leuker te maken. De doelstellingen van de klanten staan centraal en samen met mijn team wil ik u helpen deze doelstellingen te bereiken in een ongedwongen en gezellige sfeer. U zult mij de komende periode vaak zien, aangezien ik dagelijks in de sportschool aanwezig ben. Graag stel ik mij persoonlijk aan u voor onder het genot van een kopje koffie of thee. Komt u snel kennis maken?”


De komende periode zullen wij gaan werken aan veranderingen/verbeteringen binnen de sportschool. Wij hebben leuke plannen en ideeën waarvan er al een aantal in ontwikkeling zijn om zo snel mogelijk te kunnen worden uitgevoerd. Wij vragen jullie ons de tijd te geven en vertrouwen in ons te hebben om de nodige verbeteringen te realiseren. Uiteraard proberen wij ervoor te zorgen dat onze leden hier zo min mogelijk hinder van zullen ondervinden. Natuurlijk kunnen jullie gewoon blijven sporten zoals jullie gewend zijn.

Het personeel van Wellness Center Maassluis staat iedere dag voor jullie klaar. Mochten jullie vragen of suggesties hebben, spreek ons gerust aan en wij zullen ons best doen om deze te beantwoorden. In de komende periode houden wij jullie op de hoogte van alle veranderingen via social media.


Met sportieve groet,


Team Wellness Center Maassluis

Commentaires


bottom of page