top of page

Onze personal trainers

Dedication. Expertise. Passion.

IMG_8109_edited.jpg

Hoofd personal trainer

Miquel Asmus

Mijn naam is Miquel Asmus, personal trainer en hoofd trainer bij Sport Studio Maassluis. Al ruim 10 jaar actief als trainer, waarbij ik mij specialiseer in krachttraining, conditietraining en bokstraining.  

 

Mijn doel is om mensen zowel fysiek als mentaal te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Hard trainen maar zeker ook plezier maken staat hierbij centraal. Ik train graag mensen die een specifiek doel willen behalen. Heb jij behoefte aan een trainer die en jou een gezonde dosis motivatie kan geven? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Mijn aanpak is altijd persoonlijk, betrokken en resultaatgericht.

IMG_8127.JPG

Personal trainer

Eddy Borges

Mijn naam is Eddy Borges en ik ben al ruim 10 jaar actief in de fitnessbranche.

 

In mijn leven staan sport en beweging centraal. Ik geloof dat een gezonde levensstijl waarbij je je fit en energiek voelt, iets is wat voor iedereen is weggelegd. Met de juiste begeleiding en bereidheid om iets ervoor te doen of te laten kan je grote doelen realiseren.

 

Wat ik super leuk en uitdagend vindt aan deze beroep als personal trainer/coach is werken met verschillende mensen met verschillende doelen. Mijn studieachtergrond is sport en bewegingscoördinator, fitness trainer, personal trainer, voedingsconsulent, (sport) masseur.

Jody scm_edited.jpg

Personal trainer en diëtiste

Jody Brabander

Mijn naam is Jody de Brabander.

 

Binnen de sportschool ben ik werkzaam als personal trainer. Samen kijken we naar jouw doelen, wensen en trainingsniveau. Op basis daarvan maken we een persoonlijk plan dat op jou is afgestemd. Daarnaast ben ik werkzaam als diëtiste.

 

Heb jij vragen over voeding, wil je afvallen/aankomen of heb je een medische voedingsvraag zoals diabetes of cholesterol? Dan kan je bij mij terecht! Geen crashdiëten, hypes of restricties. We gaan voor een duurzame onderbouwde leefstijl verandering waardoor jij lekker in je vel komt te zitten!

Lindsay foto site.jpeg

Personal trainer en instructrice

Lindsay

Mijn naam is Lindsay en inmiddels ben ik alweer meer dan 20 jaar werkzaam in de fitness branche als fitness instructrice, groepslesinstructrice en personal trainer. Als klein meisje ben ik begonnen met ballet en verschillende soorten dansstijlen. Later ben ik mij gaan specialiseren in fitness en het geven van verschillende groepslessen.

 

Mijn doel is om mensen te inspireren en te helpen om een gezondere leefstijl aan te meten. Verder ben ik te vinden bij de groepslessen Sh'Bam, Tone en body pump.

IMG_8138.JPG

Personal trainer en instructeur

Adil

Mijn naam is Adil Mhamdi 30 jaar jong en personal trainer bij de beste sportschool uit de regio. Daarnaast ben ik ook nog kickboks leraar.

 

Op het gebied van vechtsport (zelfverdediging) heb ik al ruim 23 jaar ervaring. Op mijn 15e was ik al inval leraar voor de jeugd. Wat betreft personal training heb ik 8 jaar ervaring. Met enthousiasme en uiterst veel plezier verricht ik mijn werk. Niet iedereen heeft het geluk om van zijn hobby zijn werk te kunnen maken. Ik behoor tot de categorie mensen wie dit geluk wel is.

 

Als personal trainer breng ik een gezonde overdosis passie, motivatie en gedegen kennis over sport mee. Ben jij bereid het uiterste uit jezelf te halen en wil je deze uitdaging samen met mij tegemoet gaan? Dan ben ik bereid om mijn volle 100% voor jou te geven. En vergeet niet….THE BODY ACHIEVES WHAT THE MIND BELIEVES. LET’S DO THIS TOGETHER! 

bottom of page